Контактирајте не

 • Home
 • Контактирајте не

A FULL SERVICE

Providing a wide range of services related to the factory production lines. You will find yourself working in a true partnership

MAINTENANCE

Providing a wide range of services related to the factory production lines. You will find yourself working in a true partnership

DELIVERY

Providing a wide range of services related to the factory production lines. You will find yourself working in a true partnership

Испратете ни порака!

Вашата е-поштенска адреса ќе се користи само за интерна употреба. Задолжителните полиња се обележани со *.

  Нашата локација

  Babush, Industrial Area, 70510 Ferizaj - Kosovo

  Е-пошта & Телефонски број

  [email protected]
  +383 48 668 007
  +383 49 400 700
  +383 44 142 121

  Работно време

  Пон-Пет: 9:00 - 17:00
  Саб: 09:00 - 15:00
  Нед & Празник: ЗАТВОРЕНО