CADI CLEANING

Изработка со Чистота:
Од Косово до Европа, Квалитет во секој потег!

Основана во 1974 година во Феризај, Косово, нашата компанија започна својот пат под брендот “KORZO”, користејќи ги најдобрите алатки и технологии од таа ера за производство. Од тогаш преминавме на нов бренд и сега сме препознатливи како “CADI CLEANING”.

Ние сме горди на нашиот тим од професионалци, сите со соодветни квалификации, а многумина со обемна обука и искуство стекнато од различни европски земји. Нашиот основен фокус е производството на широк спектар на чистачки производи, вклучувајќи метли, четки, мопови, лопатки, кофи, стаклобојци, метални дршки и телескопски дршки во различни димензии, наменети за внатрешно и надворешно чистење.

Користејќи ги најновите и најсофистицираните технологии, нашите операции се сместени во просторија од 10,000м2. Демонстрирајќи го нашиот интернационален апел и доверба, нашите производи се извезуваат во повеќе од 20 земји низ Балканот и поширокиот европски регион.

Нашата Мисија

Во CADI GROUP SHPK, нашата мисија е да служиме на нашите клиенти со испорака на врвни чистачки производи, прилагодени да ги задоволат нивните сите потреби. Искористувајќи го нашето богато искуство, знаење и напредна технологија, ние се стремиме да ги одржуваме највисоките стандарди, осигурајќи дека нашите клиенти нè доверуваат не само како добавувач, туку и како партнер во нивните чистачки подвиги.

Нашата Визија

Нашата визија се проширува понатаму од битие лидери во локалните и регионалните пазари. Ние сме погонети од стремежот да го направиме CADI CLEANING познато име на интернационалната сцена. Додека растеме, остануваме чврсти во нашата посветеност да инвестираме во најновата технологија, проширувајќи го нашиот асортиман на производи и осигурајќи дека нашиот бренд останува синоним за одличност во индустријата за чистење.

Квалитет

Квалитетот е камен-темелник на сè што го правиме во CADI Cleaning. Секој производ, од дизајн до завршеток, се придржува до европските стандарди. Со нашата најсовремена технологија и искусен персонал, обезбедуваме ефикасност, долготрајност и прецизност во секој производ. Довербата на нашите клиенти подцртува нашата непоколеблива посветеност кон квалитетот.

Зошто да нè изберете

Изберете CADI Cleaning за нашата богата историја на стручност во индустријата, нашата неоспорлива посветеност кон европските стандарди за квалитет, нашата најсовремена технолошка моќ и глобалната репутација која резонира во 15 земји.

Децении на искуство

Основани во 1974 година, ние донесуваме скоро пол век искуство во индустријата.

Според европските стандарди

Сите наши производи се изработени според строгите европски квалитетни мерки.

Иновативна технологија

Нашата најсовремена технологија обезбедува најнови производи со секое издание.

Глобален домашен

Доверени од клиенти во над 15 земји, нашата репутација се проширува над локалните и регионалните пазари.

ПРОВЕРЕТЕ ЈА НАШАТА ГАЛЕРИЈА

Testimonials

We’ve structured our workflow processes were from the funny the century rather, initial all the made, have spare to negatives.

Во потрага по доверлив и
стабилен партнер?

Ако барате партнер кој епитомизира доверба и стабилност, не барајте понатаму. Во CADI Cleaning, ние сме горди што воспоставуваме долготрајни партнерства изградени на доверба, доследност и заеднички раст. Ајде да започнеме плодно патување заедно.

Хартирајќи Успех
со CADI

Загрлете ја можноста да процветувате со CADI Cleaning. Нашата историја на одличност, заедно со нашата посветеност кон иновации, обезбедува совршена платформа за заеднички раст. Спојте се со нас и ајде заедно да исцртаме патека кон успех.