CADI CLEANING

Artizanati i pastrimit:
Nga Kosova në Evropë, cilësi në çdo pastrim!

E themeluar në vitin 1974 në Ferizaj, Kosovë, kompania jonë flloi rrugëtimin nën emrin “KORZO”, duke përdorur mjetet dhe teknologjitë më të përparuara të asaj periudhe për prodhim. Që atëherë, ne kemi bërë një riemërtim të ri dhe tani njihemi si “CADI CLEANING“.

Ne krenohemi me ekipin tonë të profesionistëve, të cilët kanë kualifikime të rëndësishme, dhe shumë prej tyre kanë përvojë të gjatë dhe trajnime të kryera nga vende të ndryshme të Evropës. Fokusi ynë kryesor është prodhimi i një game të gjerë të produkteve të pastrimit: Brusha, Fshesa, Kova & Tufa, Goma për pastrim, Lopata, Leckë Mikrofibër, Bishta metalik dhe teleskopik në dimensione të ndryshme, si dhe shumë produkte të tjera

Duke përfituar nga teknologjia më e fundit dhe më e sofistikuara, operacionet tona ndodhen në një kompleks të gjerë prej 10,000 m2. Duke demonstruar apelin tonë ndërkombëtar dhe besueshmërinë tonë, produktet tona eksportohen në mbi 20 vende në Ballkan dhe në rajonin më të gjerë të Evropës.

Misioni Ynë

Te CADI GROUP SHPK, misioni ynë është të shërbejmë klientët tanë duke ofruar produkte të pastrimit të nivelit të lartë, të përshtatur për të përmbushur çdo nevojë të tyre. Duke përdorur përvojën dhe njohuritë tona të gjera, dhe teknologjinë e avancuar, ne përpiqemi të kemi standardet më të larta, duke siguruar që klientët tanë të na besojnë jo vetëm si një furnizues, por edhe si një partner në përpjekjet e tyre të pastrimit.

Vizioni Ynë

Vizioni ynë shkon përtej të qenurit udhëheqës në tregjet lokale dhe rajonale. Ne jemi të shtyrë nga dëshira për ta bërë “CADI CLEANING” një emër shtëpie në skenën ndërkombëtare. Ndërsa rritemi, ne mbetemi të përkushtuar për të investuar në teknologjinë më të fundit, zgjerimin e gamës së produkteve tona, dhe të sigurojmë që marka jonë të mbetet sinonim i shkëlqimit në industrinë e pastrimit.

Cilësia

Cilësia është themeli i gjithçkaje që bëjmë në CADI Cleaning. Secili produkt, nga dizajni deri te përfundimi, është i përshtatur me standardet Evropiane. Me teknologjinë më të fundit dhe stafin tonë I cili është me përvojë, ne sigurojmë efikasitet, durim dhe saktësi në çdo produkt. Besimi i klientëve tanë nënkupton angazhimin tonë të pandryshuar ndaj cilësisë.

Pse të na zgjedhni!

DEKADA TË TËRA PËRVOJE PUNE

Themeluar në 1974, ne sjellim gati gjysmë shekulli ekspertizë në industrinë.

PËRPUTHSHMËRI ME STANDARDET EVROPIANE

Të gjitha produktet tona janë të krijuara duke respektuar standardet e rrepta të cilësisë evropiane.

TEKNOLOGJIA INOVATIVE

Teknologjia jonë e fundit siguron produkte të avancuara me çdo produkt që lansojmë.

SHTRIRJE GLOBALE

Besuar nga klientë në mbi 20 vende, reputacioni ynë përhapet përtej tregjeve lokale dhe rajonale.

SHIKONI GALERINË TONË

Testimonials

We’ve structured our workflow processes were from the funny the century rather, initial all the made, have spare to negatives.

Jeni duke kërkuar një partner të besueshëm dhe të qëndrueshëm?

Nëse jeni në kërkim të një partneri që përfshinë besueshmërinë dhe stabilitetin, mos kërkoni më tej. Ne “CADI Cleaning”, krenohemi për krijimin e partneriteteve të qëndrueshme të ndërtuara në besim, konsistencë, dhe rritje të përbashkët. Le të nisim një udhëtim frytdhënës së bashku.

Hartoje suksesin me
CADI Cleaning

Përdorni një mundësi për të përmirësuar me CADI Cleaning. Trashëgimia jonë e shkëlqimit, bashkë me angazhimin tonë për inovacionin, ofron platformën perfekte për rritje të përbashkët. Bashkohuni me ne dhe le të hartojmë së bashku një rrugë drejt suksesit.