Orari punës
E Hënë - E Shtunë: 08:00 - 18:00
Adresa
Magjistrale Prishtine-Ferizaj
Kontakti
+383 44 668 007

Rreth nesh

Ndërmarrja prodhuese Cadi Commerce Export Innport nga Ferizaj Kosovë është themeluar që nga viti 1974. në atë kohë njihej me emrin KORZO ku zhvillonte veprimtarinë prodhuese me makina dhe vegla po të njetës kohë.

Në ndërmarrjen tonë punojnë puntorë me kualifikime përkatëse dhe me përvoje shumë vjecare nga trajnimet ne vendet Europiane, gjithashtu veprimtaria kryesore është e fokusuar për prodhimin e këtyre kategorive sic jane: Fshesa, Brusha, Xhogera, Lopata, Kova, Goma, Mopa Etj. të gjitha këto produkte për pastrimin e amblentit të mbrendshëm dhe të jashtëm.

Më shumë