Join our team – We are looking for talented & driven people to come work with us. Available Positions

Artizanati i pastrimit:
E shkëlqyer përtej kufijve!

Duke filluar që nga viti 1974 në Ferizaj, Kosovë, i njohur si “Korzo” në atë kohë, ne kemi zhvilluar në “Cadi Cleaning,” një simbol i cilësisë dhe dedikimit. Me një ekip të specializuar dhe teknologjinë më të avanzuar, ne prodhojmë një gamë të gjerë të produkteve për pastrimin e shtëpisë, duke shërbyer tregjet lokale dhe ndërkombëtare. Aktiviteti ynë zhvillohet në një sipërfaqe totale prej 10.000m2.

Produktet e kompanisë sonë mund të gjenden në më shumë se 20 vende në rajonin e Ballkanit dhe Europë.

Proceset e prodhimit te “Cadi Cleaning”

Duke shërbyer në më shumë se 20 vende

Lajmet e fundit

Mësoni zhvillimet dhe ofertat më të reja nga CADI Cleaning.

Bashkohuni me CADI: Ngritni Udhtimin tuaj të Pastrimit