Join our team – We are looking for talented & driven people to come work with us. Available Positions

Создавање на Чистота:
Одличност над Границите!

Потекнувајќи од 1974 година во Феризај, Косово, познат како “Корзо” во тоа време, ние се трансформиравме во “Cadi Cleaning”, симбол на квалитет и посветеност. Со специјализиран тим и најсовремена технологија, произведуваме разновидни производи за чистење на домаќинство, служејќи и на локални и на меѓународни пазари. Нашата активност се одвива на вкупна површина од 10.000m2.

Производите на нашата компанија може да се најдат во повеќе од 20 земји во Балканскиот регион и Европа.

Процеси на производство во Cadi Cleaning

Служиме во повеќе од 20 земји

Истражете ги нашите најнови ажурирања

Загледнете се во најновите развои и понуди од CADI Cleaning. Останете информирани и пред кривата со нашите најнови напредоци и изјави.

Здружете сили со CADI: Подигнете го вашето патување во чистење